About

Чувствай. Пиши. Разказвай.

Исках да създам място, където водещата цел е изразяването на емоционалността. Да чувствам, каквото пиша, да пиша за онова, което усещам.

Казвам се Деница Кисимова – човек, обичащ литературата, хубава музика, изкуството и хубавата храна. 
Занимавам се професионално с писане, а през свободното си време поддържам блога и пиша в платформата Medium / сайта Pura Vida. Търся мястото си в света, създавайки свои кътчета навсякъде.
Блогът е може би главното от всички тези места. Вярвам в красотата в света и в правото на всеки да открие и създаде вътрешния си мир.

Можете да откриете повече за мен в социалните мрежи, предоставени по-горе в сайта. Във всички мои занимания ме съпътстват два различни чорапа, един от които неумолимо се смъква в ботуша ми.
личен блог статии интервюта ревюта
 


Блогът стартира през 2017г., като в самото си начало нямаше ясно изразена концепция. Вероятно такава не бие на очи и днес. Когато трябваше да го класифицирам в определена тематика или стилова насоченост, аз не съумях да го вместя в никоя ниша. Защото изначално целта не е била да се помества в категория.


The Next Chapter е личен блог, където изразявам с думи всичко онова, което чувствам. Пиша за нещата, които считам за красиви, значими и заслужаващи си споменаването. Да се водиш от емоциите е нещо, което често забравяме, защото някой някъде е казал, че са лош съветник. За мен са единственият такъв. От началото на тази година блогът се превърна и в местенце на споделянето – благодаря на всички, които отвориха душите си в интервютата.